Sanatatea ta si a familiei tale este de o importanta deosebita – ai nevoie de o asigurare de sanatate pe care te poti baza oricand. Tratamentul medical, in cadrul sau in afara sistemului national de sanatate, se poate dovedi costisitor, dar si riscant sau inefficient.

BUPA International, parte a Grupului BUPA, principala casa de asigurari private de sanatate din Marea Britanie, ofera asigurari de sanatate internationale in intreaga lume de peste 35 de ani, iar in Europa Centrala si de Est din 1996. Folosind experienta si resursele accumulate, Grupul BUPA asigura in prezent peste 10 milioane de persoane apartinand a 115 nationalitati in mai mult de 190 de tari din intreaga lume. Asigurarile acopera atat persoane ce muncesc in alta tara decat cea de resedinta (“Expat”), precum si cetateni ai unor tari in care sistemul national de sanatate nu se dovedeste satisfacator, precum Romania.

BUPA International a dezvoltat asigurari de sanatate care sunt foarte potrivite situatuiei actuale a serviciilor de sanatate existente in Romania.

  • Bupa International acopera costurile de tratament efectuat oriunde in lume, la spitale de stat sau private. Alegerea de catre persoana asigurata a spitalului de tratament este libera, fara a se solicita justificarea sau explicarea alegerii.
  • Pentru asigurarea de sanatate de spitalizare cu acoperire oriunde in lume cu exceptia SUA, o persoana in varsta de 30 de ani plateste doar 996 Euro pe an, sau 83 Euro lunar. Asigurarea va protejeaza, oriunde va aflati, acasa, la munca, in vacanta, in calatorie de serviciu, facand sport etc.
  • Prin modulul suplimentar Worldwide Wellbeing beneficiati de tratamente stomatologice de 5000 Euro anual, platite in proportie de 80% de catre asigurara, plus beneficii aditionale de 800 Euro.

Pentru a primi informatii sau o oferta de la un intermediar autorizat BUPA in Romania, completati formularul alaturat sau trimiteti numele, varsta si nr. de telefon la