IqMED – Broker de asigurari de sanatate private internationale

Despre noi

Companie de excelenta in asigurarile medicale internationale, IQMed este dedicat promovarii produselor robuste, care asigura accesul echitabil la cele mai bune tratamente si servicii medicale, solutii pe care le ofera in cele mai accesibile variante, gratie strategiilor sale inovatoare in eficientizarea costurilor.
Pentru a duce la excelenta si arta de a darui, IQMed rasplateste loialitatea, promovandu-si cele mai importante valori prin intermediul ofertelor exceptionale de asigurari, lansate in editii exclusiviste la nivel national sau mondial. Fascinati de abordari contemporane si viziuni avangardiste, brokerii IQMed exploreaza imensul patrimoniu de expertiza al celor mai importanti asiguratori locali si internationali, pentru a-si revigora puterea innovatoare si spiritul de deschizatori de drumuri.
Si, daca putem vorbi cu intelepciune despre sanatate, avem caderea de a ne asuma cu responsabilitate si grijile altor momente de bucurie, cele legate de calatorii, casa, masina, afaceri si toate domeniile ce fac obiectul asigurarilor.

Pentru asigurarile internationale de sanatate Bupa, viziteaza http://priorimed.ro/

Angajament de responsabilitate

Dimensiunea succesului se masoara cu puterea dorintei, cu marimea visului si, mai ales, prin modul in care sunt gestionate dezamagirile pe drumul spre succes. Pentru a va lasa libertatea de a visa si de a dori, IQ Med, un broker de asigurare inteligent si competent, plaseaza toate riscurile, de orice natura, aducand de partea clientilor sai parteneri din liga celor mai puternici asiguratori. Orice nevoie de asigurare este eficient abordata si gestionata prin contul de asigurari pe care il ofera clientilor