Motivarea angajatilor reprezinta o problema din ce in ce mai actuala, in conditiile unei piete a muncii din ce in ce mai competitive. Managerii cauta sa imbine beneficiile salariale si non-salariale cu elemente de cultura organizationala, relatii inter-umane si grija reala fata de binele angajatilor.

“Una dintre aceste valori este reprezentata de atentia acordata starii de bine si sanatatii angajatilor, spune Laura AFRASINE, Director General MediHelp International. “La nivel international, in fiecare zi, 10% dintre angajatii din call centers sunt absenti, iar 34% dintre ei lipsesc din cauza problemelor de sanatate. Aceste statistici sunt ingrijoratoare deoarece, anual, o companie poate pierde pana la 10.000 de euro din cauza unui angajat demotivat, cu o rata crescuta de absenta”, a adaugat ea.

O asigurare medicala internationala care, pe langa acoperirea de baza pentru spitalizare si servicii medicale curente, include si maternitate, tratamente stomatologice in caz de accident, transfer medical de urgenta, evacuare si repatriere, este una dintre cele mai apreciate metode de a arata grija fata de angajati.

“O asigurare privata de sanatate cu acoperire internationala va permite fiecarui angajat si familiei acestuia sa aiba acces la peste 425.000 de furnizori specializati in ingrijire medicala la cele mai inalte standarde. Pe langa faptul ca anumite conditii preexistente pot fi acoperite in cazul in care informatiile medicale sunt declarate in formular”, spune Laura AFRASINE, asigurarea maxima anuala este de 3 mil. euro. “In egala masura, aceste planuri sunt deductibile pana la 400 euro / an, atat pentru angajator, cat si pentru angajat, ceea ce reprezinta o facilitate fiscala semnificativa”, completeaza Laura AFRASINE.

Asigurarile medicale internationale Medihelp sunt disponibile prin IQ Med Asigurari de Sanatate impreuna cu servicii incluse de consiliere si administrare a politelor.

Parti din acest articol au aparut prima oara pe situl 1asig.ro

http://www.1asig.ro/Planul-de-asigurare-medicala-element-cheie-in-motivarea-angajatilor-articol-3,100-59193.htm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *